Bogdan Marisca: ,’Un raliu frumos, un rezultat bun’

| 16 iulie 2018 | 0 Comments

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Raliul Perla Harghitei, un raliu dificil, cu probe tehnice care contabilizează orice greșeală.

Napoca Rally Academy s-a prezentat la start în formulă completă, cu cinci echipaje.

Bogdan Marişca secondat de Sebi Itu a înregistrat un rezultat bun, echipajul terminând raliul pe locul secund.

Legat de cele două zile de concurs, Bogdan a declarat: “Am terminat raliul cu un loc doi care ne mulţumeşte, într-un raliu în care datorită configuraţiei probelor speciale, se poate greși foarte ușor. Suntem foarte mândri de primele trei poziţii ocupate de către echipajele NRA. Îi felicităm pe Simo şi Sergiu, pe Florinel şi Alina, pe Mihnea şi Marcus şi ne pare rău pentru accidentele lui Norbert şi Giri. Am încercat să gestionăm cursa în circumstanțele date cât am putut de bine, iar mașina s-a comportat impecabil. Ne vedem la Iaşi.”

Sebastian Itu a adăugat: “Mă bucură enorm acest podium, mai ales prin prisma faptului că ne-am aflat alături de copiii care au crescut lângă noi şi care ne fac mândri prin rezultatele lor. Totodată mă bucur şi de rezultatul nostru, obţinut într-o cursă fără incidente, într-o maşină perfectă, alături de o asistenţă la fel de bună. Această etapă a crescut miza pentru finalul de sezon, iar noi aşteptăm încrezători etapa de la Iaşi. “

Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2018 de către următorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Primul autobuz robot din lume circulă cu anvelope Nokian Hakkapeliitta

Autobuzul Gacha, dotat cu pneuri de iarnă Nokian Hakkapeliitta R3, a fost introdus în serviciul de transport public în martie...

Închide