spot_img

BCR Rally Team a avut o etapa dificila la Iasi

BCR Rally Team a avut o etapa dificila la Iasi, de unde se intoarce din postura de urmaritor in clasamentul echipelor din CNRD2016. Dupa o prima zi foarte buna, in care toate cele cinci echipaje se aflau in carti pentru un rezultat foarte bun, a doua zi a fost cu ghinion pentru trei dintre masinile team-ului sustinut de BCR.

Cel mai bine clasat echipaj BCR Rally Team a fost, si de data aceasta, Gergo Szabo / Karoly Borbely. Ei au adus victoria la clasa3 si un loc pe podiumul clasamentului general al cursei. „Un raliu foarte frumos pentru noi unde am realizat tot ce ne-am propus. Nu am fortat foarte tare, nu ne-am asumat riscuri inutile. Totul a functionat perfect pana la final. Ne pare rau pentru punctele pierdute in clasamentul echipelor si acum trebuie sa ne mobilizam la maximum pentru ultima etapa de la Harghita. Atmosfera excelenta din cadrul echipei ne face foarte increzatori ca putem castiga anul acesta. Le multumesc celor de la BCR, Omniasig, BCR Leasing, Telekom, Energobit si Mol pentur sustinere.

Campionii clasei3 in 2016, Edwin Keleti/ Toni Avram, au avut primul raliu din acest an in care nu au terminat in primii cinci. ”Raliul Iasului a fost unul extrem de spectaculos dar din pacate, pentru noi, nu a iesit asa cum ne-am dorit. A fost o mica eroare care ne-a costat foarte mult timp si care ne-a aruncat mult in spate in clasament. Am reusit sa ne bucuram de doua sarituri foarte lungi pe a doua trecere de sambata si vreau sa le multumesc baietilor de la Colina Motorsport pentru ca mi-au reparat masina exemplar dupa ce am ajuns in trei roti in parcul de service. Vom merge la Harghita sa luptam pe doua planuri: sa facem totul ca sa ne pastram locul trei in clasamentul general si sa incercam sa aducem titlul in clasamentul echipelor.” Echipajul cu numarul 99 este sustinut in 2016 de BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Borserc, Pirelli, Greco, Mobil1 prin Star Lurbicants si Colina Motorsport.

Adrian Teslovan si Imre Cseh au adus un nou podium la categoria 2Roti Motrice dupa un parcurs ferit de probleme tehnice. “Penultima etapa a Campionatului National de Raliuri s-a incheiat pentru noi cu doua clasari pe podium. A fost e etapa cu probe superbe in care ne-am bucurat cu adevarat de masina. Rezultatul este multumitor insa ne pare foarte rau pentru colegii care au abandonat in ziua secunda. Trebuie sa fie frustrant pentru ei. Urmeaza insa etapa de la Harghita cu probe de asfalt. O noutate absoluta. Multumim partenerilor pentru sustinere: BCR, BCR Leasing, Borsec, OMNIASIG-Vienna Insurance Group, Defi, Star Lubricants, Set Pro-Com, Pigna, Prodia, Pirelli si bineinteles echipei tehnice conduse de Ing.George Serban si Miha Dobrei.”

„Zburatorii” echipei, Tomi Abraham si Rares Silasi, au oferit un spectacol total dar au fost nevoiti sa se retraga dupa ce au incercat o saritura mult prea inalta. “Se pare ca aceasta parte de campionat nu ne este prielnica si sper ca seria ghinioanelor sa se incheie aici. Am promis ca vom merge sa facem spectacol si ne-am tinut de cuvant. Mai bine promiteam sa ajungem la final ca poate asa gaseam o cale sa nu aterizam atat de violent. Dar daca iti pare rau ca ai incercat, nu ai ce cauta in sportul asta. Noi am incercat si aproape am reusit. Astia suntem si nu ne vom schimba nicioadata.” Echipajul 332 este sustinut in 2016 de BCR, OMNIASIG Vienna Insurance Group, BCR Leasing, Engels Bistro, Altarom, Port Bicaz, Transcom si DTE Systems.

Reprezentatii echipei in Cupa Dacia, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca, au inregistrat primul abandon din acest sezon si doar al doilea de cand concureaza. “Am avut o lupta stransa pe ultimele probe ca sa recuperam locul doi. Am avut pur si simplu ghinion. Am terminat probele, am recuperat pozitia dar nu am mai ajuns in parcul de service dupa ce ultima aterizare ne-a spart baia de ulei. Nu ne pare foarte rau pentru ca se putea intampla si la viteze mai mici iar lupta a fost foarte frumoasa. Ne pregatim pentru ultima etapa unde vom avea de tras tare pentru echipa.  Le multumesc partenerilor Miras, Taverna Studioului, Primaria Buftea, Soudal dar si partenerilor echipei, BCR, OMNIASIG Viena Insurance Group si  BCR Leasing.”

Finalul sezonului de raliuri va avea loc la Raliul Harghitei 2016 care va avea loc in 7 si 8 octombrie. BCR Rally Team va fi prezenta in efectiv complet si va incerca sa revina pe prima pozitie de care o desparte doar un punct.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: RallyZoom.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri