Anvelopele Goodyear recomandate in peste 80% dintre testele de anvelope ale revistelor din domeniu

| 21 august 2017 | 0 Comments

Anvelopele Goodyear recomandate[1] în peste 80% dintre testele de anvelope ale revistelor din domeniu

În ultimii 5 ani, anvelopele Goodyear au fost recomandate1 în peste 80% dintre testele pentru anvelope derulate de reviste europene.

București, 18 august 2017 –  În 208 teste pentru anvelope derulate de 37 reviste europene de renume din industria auto, incluzând ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Zeitung, Auto Express, Gute Fahrt, Auto Moto și ACE / GTÜ, anvelopele Goodyear au fost recomandate1 în peste 80% dintre cazuri. În 43 dintre aceste teste, Goodyear a ocupat primul loc în clasament.

De fiecare dată când o nouă anvelopă este proiectată și dezvoltată, inginerii Goodyear îi testează performanțele urmărind peste 50 de criterii înainte ca aceasta să intre în producție. Astfel, fiecare anvelopă Goodyear îndeplinește cele mai exigente cerințe și, în cele din urmă, conduce la experiențe mai bune la volan.

„Suntem mândri să putem anunța această importantă realizare, ce subliniază încă o dată angajamentul Goodyear de a oferi în mod continuu performanțe deosebite atunci când vine vorba de excelența și inovația produselor sale”, a spus Martijn De Jonge, Directorul de Brand Consumer PBU EMEA, citat de autostiri.ro.

[1] * Bazat pe 208 teste efectuate de reviste, începând cu 2013, din care 37 de reviste auto europene independente. Au fost luate în considerare doar testele la care a participat Goodyear. Informații suplimentare sunt disponibile la adresa https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/legal-disclaimer-80-claim.html. Termenul „recomandat” se bazează pe sistemele de clasificare individuale ale diferitelor publicații și este definit ca teste în care anvelopele Goodyear au obținut fie calificative între 1 – 3, fie o nominalizare de tipul: „foarte recomandabilă”, „recomandabilă”, „foarte bună „,” bun „,” exemplar” sau „satisfăcător „.

Recomandarea se referă la anvelopele de consum ale Goodyear ca întreg și acoperă segmentele de vară, iarnă și all-season.


Tags: ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Bogdan Marisca si Sebastian Itu abordeaza cu incredere Raliul Moldovei Bacau

Echipajul Bogdan Marisca – Sebastian Itu este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, Omv MaxxMotion, Telekom,...

Închide