Adrenalina fara poluare!?

| 10 octombrie 2018 | 0 Comments

Cox Motorsport a preparat prima masina electrica de curse din Romania, din dorinta de a sustine mobilitatea cu zero emisii si de a promova grija fata de mediul înconjurator.

Modelul VW Golf GTI transformat total intr-o masina electrica de curse este condus de catre pilotul Sorin Ghisoi.

Prima masina electrica de curse care a ravasit mintile pasionatilor de motorsport face parte dintr-un proiect eco, despre viitor. Da, la un moment dat voi duce dorul zumzetului specific facut de vehiculele echipate cu motoare cu combustie interna!

Masina, transformată într-un bolid electric de curse de catre inginerul francez Marc Areny și echipa sa, va fi prezentata vineri presei cu toate explicatiile acestei conversii inedite, alaturi de detalii despre ce se afla sub capota si cum s-a reusit aceasta performanta in Romania.

În așteptarea omologării din partea Federației Internaționale de Automobilism (FIA), Sorin Ghisoi, pilotul echipei Kaufland e-Rally Team a participat ca forlighter la 7 etape din CNVCD si 2 din CNRD. Iar la sfarsitul acestei saptamani puteti sa-i urmariti evolutia la Trofeul OPEL, pe drumul Poienii, ultima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta in acest an.

De la anul, potrivit unei surse din Federatia Romana de Automobilism Sportiv, modelul VW Golf GTI electric va fi introdus drept competitor in clasa electrica. Vom avea o noua grupa! Adrenalina fara poluare!?

Multa bafta!

Credit foto: Ana Maria Florea


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Cupa DACIA dă startul celei de-a 13 ediții, cu noi parteneri și 16 echipaje înscrise

Numărul mare de tineri care își încep chiar de la 16 ani o cariera “la Cupă”, pentru a-și continua apoi...

Închide