Adi Raduta este noul campion Est European la motocross

| 10 octombrie 2017 | 0 Comments

Duminică, 8 octombrie, Adi Răduţă a căştigat ultima etapă a campionatului Est European la motocross, care a avut loc pe circuitul de la Troyan, Bulgaria.

Multiplu campion, Adi Răduţă a căştigat pentru a cincea oară, campionatul Est European la clasa MX 1, motoare de 450 CC. Adi a concurat alături de sportivi din Bulgaria, Cipru, Grecia şi Serbia.

“A fost o cursă dificilă din cauza ploilor abundente. De aceea sunt cu atât mai bucuros de această nouă performanţă şi, mai ales, că am reuşit să termin toate etapele fără accidentări sau abandon tehnic. Din păcate au fost sportivi care au trebuit să abandoneze din motive tehnice. Motorul meu a fost foarte bine pregătit de staff-ul ethnic şi totul a mers perfect,” a mentionat Adi Raduta, citat de autostiri.ro.

Pentru Adi, greul în încă nu s-a terminat, pentru că mai are de finalizat ultima etapă din Campionatul Naţional al Bulgariei de Motocross.

Din 2009, Adi Răduţă domină clasamentele de motocros din România la clasa MX1 şi pilotează pe modelul Yamaha YZ450F.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hungarian Baja 2018 – MINI încheie competiţia cu două maşini în fruntea clasamentului

• Dublă pentru MINI John Cooper Works Rally în Ungaria • Joan "Nani" Roma şi navigatorul Alex Haro aucâştigat Hungarian...

Închide