Volvo XC40 va fi la fel de simplu ca un telefon mobil

| 22 septembrie 2017 | 0 Comments

Volvo Cars, producătorul de mașini premium, inventează un nou mod de acces odată cu lansarea noului Volvo XC40 și a serviciului disponibil pe bază de abonament ”Care by Volvo”.

Acesta va face deținerea unei mașini la fel de transparentă, ușoară și lipsită de griji ca folosirea unui telefon: o taxă fixă, națională, la pachet cu obținerea unei mașini noi la fiecare 24 de luni.

După comanda online, clienții Care by Volvo vor putea să conducă un nou Volvo fără să se gândească la costurile suplimentare clasice, cum ar fi plăți în avans, asigurări, impozite, taxe pentru servicii și diferențe legate de vechimea clientului sau de aria geografică

Mai mult, în funcție de disponibilitatea regională, Care by Volvo va oferi o gamă de servicii de tip concierge, cum ar fi alimentarea, curățenia, serviciu de pick-up și livrare e-commerce în mașină.

Șoferii XC40 vor fi primii clienți Volvo care vor putea să împartă mașina cu prietenii și familia datorită noii tehnologii cu cheie digitală. Această funcționalitate este standard pentru clienții Care by Volvo.

Håkan Samuelsson, Președinte și CEO, a declarat: Cu Care by Volvo, am introdus un nou mod de acces pentru viața modernă. Într-o vreme în care consumatorii sunt obișnuiți cu taxe fixe pentru diverse servicii, procesele tradiționale de cumpărare și deținere a unei mașini pot fi percepute ca fiind complicate. Care by Volvo va schimba acest lucru.

Noul XC40, lansat în această săptămână în Milano, va fi primul model pentru care serviciul Care by Volvo este disponibil. Și alte modele Volvo vor fi incluse de-a lungul timpului în programul de servicii digitale de concierge.

Care by Volvo este un concept care se va dezvolta și extinde cu timpul. Focusul central este crearea unui acces facil șoferilor către senzația de libertate pe care mașina a fost concepută să o ofere.

Serviciul Care by Volvo are ca scop livrarea unei experiențe transparente consumatorilor noștri de mașini premium. Cu o taxă lunară fixă, Volvo Cars oferă o alternativă serviciilor tradiționale de achiziție și leasing, prin soluții orientate către nevoile clientului. Timpul este un lux pentru clienții noștri și cu acest serviciu suntem capabili să le oferim mai mult timp liber în viața de zi cu zi. Serviciul face mai ușoară viața clienților noștri”, a spus Thomas Andersson, Vice-Președinte Care by Volvo la Volvo Cars.

La începutul lunii, Volvo a anunțat achiziția platformei tehnologice și a staffului cheie al Luxe, o companie din SUA de servicii de tip concierge. Achiziția este un alt exemplu al dezvoltării continue în aria experiențelor digitale ale consumatorilor.

Care by Volvo este valabil inițial pentru noile Volvo XC40 în următoarele piețe: Suedia, Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Spania, Italia, Norvegia, Polonia și Statele Unite. Alte piețe vor fi incluse în etapele viitoare.

–  Care by Volvo este un nou serviciu premium pe bază de abonament și diferă de ofertele de leasing în multe moduri importante

–  Care by Volvo oferă un pachet convenabil de servicii permițând clienților să se bucure de mașina lor în vreme ce Volvo Cars se ocupa de toate celelalte lucruri

–  Leasingul privat este o ofertă de entry level fără servicii adiționale incluse în preț, în timp ce serviciile full de leasing acoperă doar anumite părți din serviciile disponibile la Care by Volvo. De exemplu, în prezent, niciun serviciu digital oferit de Care by Volvo nu este parte din pachetele de leasing

–  Care by Volvo va oferi flexibilitate și șoferii vor putea să schimbe mașinile temporar în funcție de nevoile lor

–  Care by Volvo elimină practica negocierilor de preț

–  Cercetarea privind consumatorii arată că acesta este unul dintre elementele din procesul de achiziție care le displace cel mai mult

–  Care by Volvo nu are prețuri diferite în funcție de vechimea clientului sau aria geografică

–  Care by Volvo are prețuri naționale standard și prețuri unice în țările din zona Euro

Despre Volvo Car Group

Volvo a început să producă încă din anul 1927. Astăzi, Volvo Cars este una dintre cele mai cunoscute și respectate brand-uri auto din lume, cu vânzări de 534.332 mașini în aproximativ 100 de țări în anul 2016. Din 2010 Volvo Cars este deținută de Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) din China. Inițial compania a făcut parte din Volvo Group din Suedia – până în 1999, când compania a fost cumpărată de Ford Motor Company din SUA.

În 2010, Volvo Cars a fost achiziționată de Geely Holding. În luna decembrie a anului 2016, Volvo Cars înregistra peste 31.000 de angajați în întreaga lume. Sediul central și departamentele de product development, marketing și administrare operațională ale Volvo Cars sunt localizate în principal în Göteborg, Suedia.

Sediul central al Volvo Cars pentru China este situat în Shanghai. Principalele fabrici de producție ale companiei sunt situate în Göteborg (Suedia), Ghent (Belgia), Chengdu și Daqing (China), în timp ce motoarele sunt fabricate în Skövde (Suedia) și Zhangjiakou (China) iar componentele în Olofström (Suedia).

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Premiera mondială la Salonul Auto Caravan din Düsseldorf: Volkswagen Grand California

Volkswagen Autovehicule Comerciale va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto Caravan din Düsseldorf (24 august - 2 septembrie) noul...

Închide