Bucurie imensa in tabara constructorului din Ingolstadt

Bucurie imensa in tabara constructorului din Ingolstadt, zambet radios pe fata bossu-lui Audi Dieter Gass si extaz urias pentru pilotul britanic Jamie Green , la finalul celei de-a doua manse a etapei „est-germane” de pe Lausitzring, din cadrul DTM.

Asa cum ne-a obisnuit, campionatul „teuton” de turisme, a oferit si in aceasta cursa spectacol total, strategiile, depasirile si rasturnarile de situatie, fiind mai mult decat prezente.

Calificat doar in linia a doua pentru aceasta cursa, britanicul Jamie Green a avut un start fulminant si datorita strategiei, conservarii bune a pneurilor si gestionarii DRS-ului, termina aceasta mansa in pozitia de invingator ,ocupand prima treapta a podiumului. Pe locul secund s-a clasat veteranul suedez Mattias Ekstrom – Audi, in timp ce detinatorul pole-ului de azi , canadianul Robert Wickens – Mercedes a obtinut doar pozitia a treia la final.

De remarcat „performanta” negativa a constructorului bavarez BMW a carui prima masina s-a clasat doar pe locul al optulea prin Maxim Martin, dar si locul obtinut de tanarul detinator al clasamentului general, austriacul Lucas Auer ,care incheie al zecelea.

In topul 10 al acestei curse, Audi conduce cu cinci masini , urmat de Mercedes cu trei si BMW cu doua. In clasamentul general la piloti Lucas Auer conduce cu 69 de puncte, pe doi Jamie Green cu 53, iar pe pozitia a treia Garry Paffett cu 45 puncte. Urmatoarea etapa se va desfasura in perioada 16-18 iunie, in Ungaria pe circuitul de la Hungaroring.

Imagine: AUDI Media-Center


Tags: , , , ,

Category: DTM, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raport de cursă Rotax MAX Challenge Grand Finals 2017 – Portimao

Finala internațională Rotax s-a încheiat weekendul trecut cu deja consacrata competiție MAX Challenge Grand Finals. Kartodromul Algarve din Portugalia a...

Închide